Saját partszakaszunk kiválóan alkalmas napozással és fürdőzéssel egybekötött nyugodt pihenésre, de az aktív nyaralás hívei is megtalálják számításukat. Balatonszemes és Balatonlelle között csendes, zöldövezetben nyúlik be stégünk a Balaton medrébe.

 

Pihenés a parton

Füvesített Balaton partunkon napágyak, napernyők, padok, ping-pong asztal és egy hatalmas napozó stég várja vendégeinket, amiről közvetlen be lehet sétálni a tóba. A Rider Beach előtti kis öböl sekély, jellemzően 70-110 cm a vízmélység.

 

Vízi sport lehetőség

Hozza magával kedvenc sporteszközét!l Stégünkről vagy a mellette lévő alacsony partról könnyen vízre tehetőek a supok, kajakok, kenuk, szörfök kite-ok és gumicsónakok. Az úszást kedvelők korán reggel hattyúk, kacsák és kócsagok között kezdhetik a napot. A Rider Beach területén nem lehet horgászni, de a közvetlen mellettünk lévő Új utca vége népszerű horgászhely.

 

balatoni Viharjelzés

Fontos számunkra, hogy vendégeink jól érezzék magukat nyaralásuk során. Szeretett tavunk, a Balaton legzordabb viharában is gyönyörű, de néhány alapvető szabályt ismerni kell testi épségünk megóvása érdekében. Ebben szeretnénk segíteni egy rövid tájékoztatóval. A legtöbb szobánk ablakából, teraszáról és a partról is jól láthatóak a RSOE viharjelző jelzései. RSOE viharjelző rendszer részletes tájékoztatás

 

 

 

 

 

Go to top